Betalen

Betaalmethoden

Je kunt kiezen uit onderstaande betaalmogelijkheden;

 • iDEAL 
 • Bancontact/Payconic
 • Visa (Creditcard)
 • Mastercard
 • PayPal 
 • Bankoverschrijving (IBAN) - Per factuur
  (afhankelijk van uw bank kan dit enkele dagen duren)
 • Pinbetaling (slechts bij afhaling te Banholt)
   

iDEAL 

De betaling wordt direct overgeschreven via jouw eigen bank.  Je kunt gebruik maken van deze betaaloptie als je aangesloten bent bij ondergenoemde Nederlandse banken:

ABN-AMRO, ASN Bank, Bunq, Handelsbanken, ING, KNAB, Moneyou, N26, Regio Bank, Rabobank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot. In het betaalscherm kies je voor de optie iDEAL, vervolgens kies je jouw bank.

Bancontact / Payconic

Beveiligde betaalomgeving voor Belgische klanten/afnemers. De betaling wordt direct overgeschreven. Bancontact/Payconic verplaatst het geld van de rekening van een betaler naar onze bankrekening. Voor de kaarthouder zal dit geschieden via de bank die zijn bankkaart heeft uitgegeven.

Creditcard (Visa/Mastercard)

Je voert veilig je creditcardgegevens in via onze beveiligde SSL procedure en we zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. In een aantal gevallen zal een twee-stapsverificatie worden uitgevoerd. Het te betalen bedrag wordt gereserveerd op je creditcard zodra uw bestelling geplaatst is.

PayPal

Extra veilige betaalmethode. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan de webshop maar blijven veilig bij PayPal. Indien je met PayPal wenst te betalen, kies je in het betaalscherm voor de optie ''Betalen met PayPal''. Vervolgens volg je de instructies van de betaalomgeving van PayPal.

Bankoverschrijving (IBAN)/per factuur

In dit geval boek je het betreffende bedrag over op ons bankrekeningnummer. Zodra de betaling bij ons binnen is, wordt je bestelling definitief verwerkt en verstuurd. Let wel! Bij vooruitbetaling via een bankoverboeking kan het soms enkele dagen duren voor het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Bij de optie bankoverboeking bestaat het risico dat de bestelde producten/materialen in de tussentijd tijdelijk uitverkocht raken.

Betaalmethoden af magazijn Gronsveld:

 • Pinbetaling

Zodra wij je betaling hebben ontvangen zullen wij de bestelling meteen in behandeling nemen. Alle prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW (NL).