STUC & STAFF

Stuc&Staff vervaardigt prachtige, kleurrijke en kwalitatieve producten die een aangename uitstraling hebben én die deze op de lange termijn blijven behouden. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen, wat niet alleen zorgt voor een aangenamer binnenklimaat, maar ook een stuk beter is voor onze planeet.

Met Stuc&Staff keren we terug naar de essentie van het ambacht. De producten zijn geïnspireerd op eeuwenoude technieken die aannemers en schilders de kans geven om zich echt als vakmensen te profileren.

Stuc&Staff is een charmant productieatelier dat afwerkpleisters samenstelt van leem en kalk en daar de mooiste kleuren voor ontwerpt. Stuc&Staff staat voor duurzame, tijdloze en kwalitatieve afwerkingsproducten vervaardigd uit natuurzuivere grondstoffen.  

Stuc & Staff werkt met natuurzuivere grondstoffen en inspireert zich op oude technieken en recepten. Deze natuurlijke materialen sluiten naadloos aan bij de hedendaagse bouwtoepassingen en worden vooral gebruikt voor het bekleden van vloeren, muren, badkamers, gevels... Onze producten bevatten enkel minerale bindmiddelen. Ze zijn verkrijgbaar in een ruim kleurenaanbod en zorgen vooral voor een natuurlijke, warme en rustige omgeving.