WAKA

WAKA maakt intelligente verwarmingspanelen die zowel voor verwarmen als ook het koelen van een huis kunnen worden ingezet. In nauwe en exclusieve samenwerking hebben wij een leem-hennep-paneel ontwikkeld samen met Waka Thermosystems.

Met de kant-en-klare ecologische verwarmings- en koelelementen Waka Original en Waka Plus kan wandverwarming of plafondverwarming snel worden geïnstalleerd. Ze zijn licht en krachtig. 

Waka Original
Het bewezen verwarmings- en koelelement. Perfect voor houtskeletbouw en renovatie van oude gebouwen dankzij het lage gewicht. Op basis van houtwolplaat met slechts 13 kilogram per vierkante meter, ideaal voor plafonds en hellingen, maar ook geschikt voor wandverwarming. Verkrijgbaar in drie maten voor een optimaal gebruik van de ruimte.

Waka Plus
Onze nieuwe ontwikkeling. Ecologische verwarming en koeling in een nieuwe dimensie. Snelle installatie, eenvoudige aansluiting en aangenaam ruimteklimaat. Op basis van kleihennepkarton, nog steeds licht, ideaal voor wandverwarming, maar ook gemakkelijk te installeren op plafonds. Verkrijgbaar in twee maten. 

Waka Basis
De klassieker. Pijp leggen zonder verbindingen in klemrailsysteem. Voor alle toepassingen op bouwplaatsen zonder tijdsbeperkingen. Het flexibele en laaggeprijsde alternatief voor het gebruik van onze geprefabriceerde verwarmings- en koelelementen. Door de volledige bepleistering is de weg naar WAKA-warmte wat langer, dus alleen een optie voor geduldige bouwers.

Toebehoren
Als het gaat om accessoires voor onze wandverwarmings- en plafondverwarmingssystemen, vertrouwen wij op de hoogste kwaliteit uit Duitsland. Exclusief voor WAKA vervaardigde verwarmingsverdelers, aansluittechniek van IMI Heimeier, buizen en verbindingsstukken van FRÄNKISCHE Rohrwerke, draaiknoppen en digitale ruimtethermostaten van EBERLE Controls en klei van CLAYTEC.Links & downloads