over ons

Ekoplus Bouwstoffen BV is een groothandel gespecialiseerd in ecologische bouwproducten. Het realiseren van een gezondere woon- en werkomgeving is van steeds groter belang binnen de huidige bouwpraktijk, en de toepassingsmogelijkheden hebben een enorme vlucht genomen. Wij leveren een breed assortiment aan duurzame bouwstoffen van hoogwaardige kwaliteit aan klanten in de Benelux.

Ekoplus is ontstaan uit een familiebedrijf dat 45 jaar geleden is begonnen met het bouwen van vakwerkhuizen, waarbij veel ervaring en kennis is opgebouwd over leem- en kalkproducten. Met deze know-how is ons "jonge" bedrijf op zoek gegaan naar antwoorden op actuele vraagstukken als bouwbiologie, leefkwaliteit en duurzaamheid. Ons team bestaat uit zowel architecten als technici waardoor een product vanuit verschillende invalshoeken wordt bekeken, en beoordeeld op kwaliteit en verwerkingsgemak.

Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht kunt voor meer informatie en ondersteuning met betrekking tot nieuwbouw, renovatie en restauratieprojecten. Ekoplus levert systeemoplossingen voor ieder bouwproject. Ecologisch, ergonomisch en efficiënt.

DE MERKEN

Eko+ werkt samen met een aantal gerenomeerde leveranciers van ekologische producten.